Jacko Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Witam. Około pół roku temu miałem wypadek tzn zlamanie górnej blaszki trzonu kręgu L1 z niewielkim obniżeniem jego wysokości. Szczelina przełomu o skosnym przebiegu, obejmuje glownie 2/3 trzonu kregu,krotkoodcinkowo przechodząc na 1/3 tylną trzonu po stronie prawej.Linijny ubytek struktury kostnej wyrostka ustawowego dolnego prawego L2 o wyglądzie kręgi szczeliny,bez istotnego przemieszczania elementów kostnych. Byłem na zwolnieniu ponad 4 miesiące UNIQA przyznała 5 procent uszczerbku ma zdrowiu czy.3000zl. Pisać odwołanie bo ż tego co wyczytałem to za takie zlamanie jest od 10 do 25% .proszę o poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpodkarpacie Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Najlepsza Kancelaria w Polsce w tym obszarze to Vox Veritas Odszkodowania Maj? drug? swoj? mark? Vox Veritas Rehabilitacja , które specjalizuja doradztwem medycznym i opiniami po wypadku. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi