Koralesiu99 Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 Witam, wczoraj wiczore miale kolize. Pan wjechał mi tył saochodu. Wszystko mam nagrane na kamerce. Widać nangraniu świadka(pani przede mną) oraz noment uderzeni i Pana(sprawce). Wysiadlem byłem w szoku nie wiedzale co sie dzieje. Pan zaproponował pieniądze żeby polici nie wzywać. Powiedział że tylko zderzak. Pojechałem z nim d bankomatu. Jednak po zdarzeniu dojechałem ledw do domu(nerwy). Zobaczyłem że samochód jest uszkodzony dużo mocniej. Nie mam oświadczenia tego Pana, brak policji tylko nagranie i numery rejestracyjne. Zgłosiłem szkodę do jego ubezpieczalni bo po numerach doszedłem co i jak. Pytanie mam szanse na dostnie odszkodowania? Dał mi śrubki a naprawa duzo gorsza bo 5x większe pieniądze. Co dalej robić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Ambrozewicz Posted December 1, 2018 Share Posted December 1, 2018 trzeba zgłosić sprawę na Policji o wszystko dokładnie opisać. Dopiero po zakończeniu postępowania i ukaraniu sprawcy można liczyć na odszkodowanie pozdrawiamAndrzej Ambrożewicz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 12, 2018 Share Posted December 12, 2018 w takim przypadku najlepiej zg?osi? spraw? na Policj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts