ArturG Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Spali?la si? elewacja gara?u okno i brama drewniana, rynna plastikowa, oraz dwa koszePo?ar wybuch? z podpalenia (rac? lub petard? ) prawdopodobnie nieumy?lnie.W gaszeniu po?aru bra?a udzia? stra? po?arna oraz by?a na miejscu policja.Policja z braku sprawców umorzy?a post?powanie. Ubezpieczyciel HDI (WARTA) odmówi?a odszkodowania z powodu zbyt blisko stoj?cych ?mietników od domu.Ale przy ubezpieczeniu domu nikt nie pouczy? mnie jak daleko od domu maj? sta? ?mietniki.Czy nieznajomo?? prawa budowlanego mo?e przyczyni? si? do odmowy odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonikaW Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Hej. Widzę, ze nikt Pani nie odpowiedział na pytanie. Czasami się tak zdarza, ze ubezpieczyciel, ale odmawia odszkodowania albo wypłaci ale zaniżone. Z tego co ja widziałam to są kancelarię, które pomagają je odzyskać jak np Voxveritas. https://voxveritas.pl Dużo tutaj na ten temat jest napisane w zakładce odszkodowania. I tam to Pani znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi