P4ri Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 Witam o 2:30 w nocy, jad?c skrajnym lewym pasem zosta?em uderzony w prawy b?otnik od pojazdu który wje?d?a? z prawego pasa na mój, po czym zacz?? ucieka?. W tym momencie zaczyna sie gonitwa owego pojazdu ulicami Warszawy, nie wchodz?c w szczegó?y fina? by? taki ze owy pojazd "zawin??" sie na latarni blokuj?c kompletnie pasy ruchu.Okaza?o sie ze jechali nim trzej pijani ukraincy. Policja oczywi?cie zostala wezwana na miejsce I teraz walka z ubezpieczalnia:Zg?osi?em ca?e zdarzenie do mojego ubezpieczyciela, rzeczoznawca wyszacowa? szkody na 1450zl, gdzie sam b?otnik w ASO kosztuje 1400zl, zosta?em poinformowany ze moge spraw? skierowa? do ubezpieczyciela sprawcy i to mój wielki b??d bo sie na to zgodzi?em. Ubezpieczyciel który b?dzie wyp?aca? mi kwot? szkody oszacowa? po weryfikacji wszystkich danych przekazanych od mojego ubezpieczyciel (wraz z kosztorysem) ze da sie to naprawi? za 620zl i ze bede musial jeszcze czeka? na wyrok sadu rozszczygajacy kto jest rzeczywistym sprawca. I co ja mam w takiej sytuacji zrobi?? Prosz? o jakie? opinie, rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KancelariaPrawna Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Witam, trzeba się odwołać od decyzji ubezpieczyciela. Jeśli Pan chce zapraszam do kontaktu telefonicznego, podeśle pan wtedy na e-maila kosztorys i nasz specjalista z tej dzieciny oszacuje realną kwotę o jaką możemy walczyć. Zaniżone kwoty od ubezpieczycieli to niestety norma, i trzeba z tym walczyć. Mamy 15 letnie doświadczenie, i zawsze wygrywamy. 602-515-764 Omega Kancelaria Prawna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts