rabid Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Od końca listopada miałem silne ataki rwy kulszowej ,po badaniach rezonansem okazało sie że wpadł mi dysk na 13 minimetrów w odcinku lędzwiowym L5S1 .Niedało sie tego już wyleczyć rehabilitacją skończyło sie na operacji i usunięciu tego wypadniętego dysku .Niepotrafie tego określić czy wypadł mi w domu czy w pracy ,na zwolnieniu jestem dotej pory ,rehabilituje się .Czy mogę sie starać o odszkodowanie z zusu? i do kogo mam sie zwrucić?W pracy jak pytałem to mnie zbyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monna Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jeżeli chcesz starać się o odszkodowanie z ZUS-u musisz mieć dowody na to, że Twój uraz spowodowany był wypadkiem przy pracy. Jeśli jednak Ty nie potrafisz tego pewny sprawa może być dość trudna. Mógłbyś postarać sie o odszkodowanie z ubezpieczenia NW (jeśli je posiadasz)i wtedy powinieneś zwrócić się z wnioskiem do ubezpieczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi