Turek Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Niestety dałem się nakłonić na kredyt we frankach na dom, teraz mam kłopoty z jego spłatą. Kolega polecił mi kancelarię która zaproponowała mi współpracę i pomoc w odzyskaniu pieniędzy. Dali mi wybór odfrankowanie lub unieważnienie umowy tylko nie wiem co wybrać :( Co jest lepsze? Czy mogę zmienić zdanie w trakcie procesu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Witaj, Odpowiedź na twoje pytanie obecnie jest niemożliwa, gdyż to czy lepiej jest odfrankować czy unieważnić kredyt zależy od tego pełnej analizy umowy kredytowej, aneksu i harmonogramu spłat. Po dokonaniu analizy kancelaria powinna wskazać wszystkie za i przeciw oraz określić "zysk" jaki możesz osiągnąć przy obu wariantach. Zachęcam do kontaktu z Ekspertami odzyskaj.info, poniżej znajdziesz link https://odzyskaj.info/odszkodowania/kredyty-we-frankach/ Katarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi