marioolaa Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam wszystkich, 6 tyg. temu mialam wypadek. Złamalam kość kłykcia w kolanie. wszystko się ładnie zagoiło ale wczoraj spuchła mi kostka. Nie wiem czy mam się martwić, czy to coś poważnego? Jeśli mieliście podobną sytuację napiszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monna Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Byłaś z Twoim kolanem u ortopedy? Jeśli wszystko zrosło się dobrze nie powinnaś mieć większych problemów, ale jeśli uraz Ci nadal doskwiera powinnaś poprosić lekarza rodzinnego o skierowanie do ortopedy. Lepiej uważać z tego typu urazami bo stawy kolanowe często nie zrastają się poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioolaa Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A czy ktoś wie kiedy mozna normalnie chodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi