japatka Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) Witam. Miałam wypadek przy pracy, co spowodowało naruszenie łękotki w kolanie i zwyrodnienie chloropatie 3stopnia. Byłam na zwolnieniu 6 miesięcy plus 4 na rehalibitacyjnym. Mam 2 gr niepełnosprawności. PZU przyznało mi 2procent uszczerbku na zdrowiu. Wydaje mi się to mało ze względu na poniesione koszty itd. nadal nie mogę kucać i klękać na to kolano. A o sportach to nie ma co gadać. Orzecznik PZU na początku dał 4% lecz później zmienił na 2 bo stwierdził że poprzez moje zwyrodnienie chloropatie nie może dać mi więcej niż 2 procent. W jaki sposób można się odwołać od tych 2 procent by było dobrze sformułowane i dało rezultat? Edytowane 11 Stycznia 2023 przez japatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ywazen Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Odwołania to najlepiej pisemne z wyraźnym żądaniem i zaznaczeniem swoich racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukiboy1989 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Uzasadniając pismo wskaż, że była to ingerencja chirurgiczna, która przyczyniła się do dalszego leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi