jaka firme polecacie do odzyskania odszkodowania ?dodam ze toczy sie sprawa o ustalenie sprawcy wypadku,mimo ze biegly uznal moja szkode i ze jestem ofiara wypadku.
Czy i jaką sprawdzona firme do uzyskania odszkodowania na pojezdzie i osobie
Założył Sierpien22, 31 sierpnia 2023 · 735 wyświetleń
Kancelaria Vakker Polska
Nasi prawnicy pomogą uzyskać odszkodowanie,
zapewniamy bezpłatną analizę sprawy
t. (41) 307 02 21
Stowarzyszenie Wokanda (link zewnętrzny zablokowany) to naprawdę godne uwagi stowarzyszenie. Pomagają w wielu sprawach z odszkodowaniami i zadośćuczynieniami. Macie tez do nich bezposrednio adres email: rzeczny-krzemien60
W dniu 31.08.2023 o 18:33, Sierpien22 napisał:
jaka firme polecacie do odzyskania odszkodowania ?dodam ze toczy sie sprawa o ustalenie sprawcy wypadku,mimo ze biegly uznal moja szkode i ze jestem ofiara wypadku.
Zapraszam
Pracuję w firmie odszkodowania powypadkowe, że skutecznością
Kont
737161156
Polecam się na wszelki wypadek, w którym poszkodowany doznał obrażeń z winy sprawcy lub jego zaniedbania, np. dziurawy chodnik lub śliskie schody w zakładzie pracy. Kancelaria Odszkodowawcza Codex sp z oo rzetelnie analizuje sprawy poszkodowanych i uzyskuje należne odszkodowania. Zapraszam do bezpłatnej konsultacji prawnej
☎️
SMS lub telefonicznie 517483506, Messenger Poliwczak Magda Odszkodowania.Pomocy możesz szukać w kancelarii link zewnętrzny zablokowany Mieli już nie jedną sprawę związaną ze śmiercią osoby bliskiej w wypadku komunikacyjnym, wiedzą jak postępować w takich przypadkach.