Aga Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Tydzień temu miałam wypadek w pracy, zawór powietrza uderzył mnie w głowę podczas sprzątania i rozciął mi głowę. Na miejscu zostało mi rozcięcie opatrzone zgłoszone do działu HR. Poszłam do domu ze względu ze zle się czułam, byłam na zwolnieniu tydzień i wróciłam do pracy. Dziś był sporządzony raport powypadkowy. U lekarza nie byłam. Czy w takim przypadku mogę się starać o odszkodowanie od pracodawcy holenderskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareczek2088 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Dzien dobry. Kluczowe dla sprawy jest to co jest napisane w protokole wypadku. Jeśli jest tam napisane że Pani jest poszkodowaną a wina po stronie pracodawcy to śmiało można się ubiegać o odszkodowanie. Pracuje dla firmy która ma 15 letnie doświadczenie. Mogę przejąć cala sprawę. Zostawiam kontakt do siebie. 665895976. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi