sariqnin Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Dźwigając ciężki przedmiot w pracy poczułem ból w barku. Okazało się że naderwałem ścięgno mięśnia grzebieniowego prawego. PZU nie uznało mojego roszczenia twierdząc że nie było przyczyny zewnętrznej czy mają rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucask99 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 StowarzyszenieWokanda to doskonałe rozwiązanie dla osób potrzebujących pomocy w sprawach odszkodowań i zadośćuczynień. Nie wahajcie się skorzystać z ich wsparcia. Wokanda (https://wokanda.org.pl/) jest znana z profesjonalizmu i podejścia zorientowanego na klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelszabla Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca Sprawdzałeś sobie https://www.eloodszkodowania.pl/? Pomagają w walce z ubezpieczycielem. Zajmują się takimi sprawami i są skuteczni w działaniu. Dodatkowo będziesz na bieżąco z etapami postępowania. Rzetelność i skuteczność, to ich drugie imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Sordon Opublikowano 14 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Witam serdecznie, w przypadku roszczeń z polisy ubezpieczenia pracowniczego/NW/na życie - nieszczęśliwy wypadek, za jaki wypłacane jest świadczenie to z definicji nagłe zdarzenie spowodowane przyczyną zewnętrzną - tym samym jeśli nie zaistniał czynnik/siła zewnętrzna, Ubezpieczyciel może uznać, że ten warunek nie został spełniony. Co więcej mogą uznać tego typu uraz za przeciążeniowy, nie zaś nieszczęśliwy wypadek. Pozdrawiam Cytuj Pozdrawiam Marta Sordon Campter Odszkodowania tel. +48 795 005 188 ul. Oświęcimska 7, 42-700 Lubliniec www.campter.pl Skonsultuj bezpłatnie swoje prawa do odszkodowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi