Dźwigając ciężki przedmiot w pracy poczułem ból w barku. Okazało się że naderwałem ścięgno mięśnia grzebieniowego prawego. PZU nie uznało mojego roszczenia twierdząc że nie było przyczyny zewnętrznej czy mają rację
Naderwanie ścięgno mięśnia grzebieniowego.
Założył sariqnin, 31 października 2023 · 578 wyświetleń
StowarzyszenieWokanda to doskonałe rozwiązanie dla osób potrzebujących pomocy w sprawach odszkodowań i zadośćuczynień. Nie wahajcie się skorzystać z ich wsparcia. Wokanda (link zewnętrzny zablokowany) jest znana z profesjonalizmu i podejścia zorientowanego na klienta.
Co do Wokandy potwierdzam pomogli mi skutecznie i nie za miliony
Sprawdzałeś sobie link zewnętrzny zablokowany Pomagają w walce z ubezpieczycielem. Zajmują się takimi sprawami i są skuteczni w działaniu. Dodatkowo będziesz na bieżąco z etapami postępowania. Rzetelność i skuteczność, to ich drugie imię.
Witam serdecznie,
w przypadku roszczeń z polisy ubezpieczenia pracowniczego/NW/na życie - nieszczęśliwy wypadek, za jaki wypłacane jest świadczenie to z definicji nagłe zdarzenie spowodowane przyczyną zewnętrzną - tym samym jeśli nie zaistniał czynnik/siła zewnętrzna, Ubezpieczyciel może uznać, że ten warunek nie został spełniony. Co więcej mogą uznać tego typu uraz za przeciążeniowy, nie zaś nieszczęśliwy wypadek.
Pozdrawiam