aga19861 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam.Wczoraj na parkingu wjeżdżając w wolne miejsce facet zaczął nagle wycofywać nie dając przy tym żadnych sygnałów. ja żeby we mnie nie walnął skręciłam w druga stronę i lekko oparłam się zderzakiem o inny samochód.. skutkiem czego wyskoczył mu z zawiasów trochę zderzak.. i się tak zastanawiam jakie dostanie odszkodowanie z oc bo oczywiście tekowego zażądał. dodam że było to stare audi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a co to ma do rzeczy, jeśli wolno spytać? 100zł czy 10 tys. to i tak dla Ciebie jedna szkoda, a jak się komuś słusznie należy to skąd ten żal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga19861 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie mam żadnego żalu tylko się zastanawiam..bo mogłabym normalnie zapłacić ze swojej kieszeni nie wiem po co z oc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 nie obraź się ale wątpię żeby CI się opłacało. Trudno jednak wróżyć z fusów, za mało danych. Nawet jednak przy najmniejszych uszkodzeniach odszkodowanie będzie rzędu kilkuset złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi