KAJKA Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 proszę mi powiedzieć co zrobić w sytuacji kiedy dwie firmy ubezpieczeniowe orzekły inny stopień uszczerbku na zdrowiu? czy można domagać się wypłaty różnicy? chodzi o wypadek samochodowy, w którym doznałam złamania kregosłupa z pzu dostałam 12%, z alianz 15%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 nie znam się na szkodach osobowych, ale jak łatwo się domyślić, procentowe ustalanie uszczerbku jest tylko szacowaniem. Każda z firm posługuje się pewnie własną tabelą wg której ustalają stopień uszczerbku i właściwie... każdy ma rację, ,zwłaszcza, że wycena ta jest bardzo zbliżona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi