ralf1990 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ostatnio miałem małą stłuczkę przyznano mi 1000 zł. Benefia wypłaciła tylko 50 % tej sumy a resztę wysłała do banku. Oto co dostałem "Wypłatę pozostałej cześć odszkodowania nastąpi tylko pod warunkiem potwierdzenia dokonania naprawy pojazdu tj. przedstawia rachunków za na prawe lub potwierdzenia dokonania badania technicznego pojazdu" I oto jest moje pytanie czy rachunek musi być na 1000 zł czy może być np. 600 zł a bank mi wtedy odda tylko resztę 100 zł. Oczywiście auto mam w kredycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 przecież to Twoja umowa z bankiem, sprawdź w niej albo zapytaj w benefii. Skąd mamy wiedzieć co podpisałeś biorąc kredyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi