kasiap Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Blisko trzy tygodnie temu miałam wypadek w pracy.Wyrzucałam śmieci ,wracając potknęłam się.Skutek był taki,że "wylądowałam" w szpitalu z raną powieki(założono mi ok.20 szwów)na 5 dni.Czy wymagany jest jakiś okres przebywania na L4 żeby otrzymać odszkodowanie zZUS i co zrobić jeżeli do tej pory nie sporządzono ze mną protokołu powypadkowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alek90 Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 zgłosić to do BHP'owca, jak najszybciej !!!! a w zakładzie nie jesteś ubezpieczona??? jesli tak to zgłoś sie do swoje ubezpieczyciela, będzie szybciej, bo ZUS to....widmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasiap Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 ZAkład pracy niestety nie ubezpiecza pracowników dlatego pytałam o ZUS;nie ukrywam,że zaniepokoiło mnie słowo'widmo'.Co do BHP-owca to mam wrażenie,że gość nie bardzo się przejmuje a ja nie bardzo wiem jak go przycisnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now