tomisco Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Witam, jestem uczniem, ubezpieczonym w szkole w PZU - bodajże standardowo 1000 zł. W ostatnich dniach podczas meczu piłki nożnej w klubie - w wyniku zderzenia z przeciwnikiem złamałem sobie nos. Konieczny był jednodniowy pobyt w szpitalu + operacja przy znieczuleniu ogólnym. Czy mogę liczyć na odszkodowanie z PZU, a jeśli tak to ile % orientacyjnie mi przysługuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natan Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witampowinieneś otrzymać odszkodowanie i na pewno zostanie Ci ono przyznane. Nie mogę jednak określić wiarygodnie jaki uszczerbek na zdrowiu zostanie Ci przyznany, to zależy od wielu czynników. W sprawie o odszkodowanie bardzo ważną rolę odgrywa dokumentacja, dlatego też postaraj się zebrać wszystkie dokumenty lekarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi