wierszyk Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Podczas treningu izraelskiej sztuki walki doznałem kontuzji. Kolega założył mi dźwignię na łokieć znana jako balacha i usłyszałem chrupnięcie. Jako że kontuzje i ból po treningu były czymś normalnym dalej chodziłem na trningi. Zdarzyło się to 2,5 roku temu. Nieświadomy złamania chodziłem na treningii potem się wspinałem i chodziłem na siłownie. Łokieć bolał i w końcu poszedłem na RTG. Pani dr stwierdzziła przebyte złamanie kopresyjne k. promieniowej. Mam krótszą kość promieniową. Przy przeproście boli, kiedy śpie musze układać staw łokciowy w pozycji zgięciowej. Odpuściłem treningii ze względu na dolegliwości bólowe.Jestem ciekaw jakie mam szanse na ubezpieczenie. Jestem studentem III roku. Mam wykupione zwykłe obowiązkowe ubezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makos Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 witam myślę ze możesz spróbować ubiegać się o odszkodowanie z NW, ale musisz zgłosić ten wypadek i następnie pójść na komisję lekarską. Dopiero oni stwierdzą czy uraz wywołał uszczerbek na Twoim zdrowiu, nie jestem pewien czy dostaniesz odszkodowanie, ale zawsze warto próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi