realizer Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam. We wrzesniu ubieglego roku zlamalem kosc nasadową lokcia (lewa reka) w reke mialem wlozone druty. Mialem robione 2 operacje (zabiegi) -zlozenie lokcia i wyciagniecie spoiwa. Jakis miesiac po wypadku czyli w pazdzierniku 2007r. rozpoczolem rehabilitacje. Konczy mi sie ona w czerwcu 2008r. Czyli trwa ok 8/9 miesiecy. Niestetety nie odzyskalem pelnej sprawnosci Reka nie prostuje sie do konca, moge ja maxymalnie wyprostowac do pozycji w jakiej jest wolno zwisajaca zdrowa reka (czyli defekt nie jest az tak wielki) moje pytanie brzmi: Ile moge dostac za to odszkodowania od PZU ??? Kwota ubezpieczenia to 8000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaMM Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Wiesz co nie jestem w stanie podać dokładnej kwoty jaką otrzymasz, ponieważ to zależy od stopnia obrażeń, dokumentacji lekarskiej i indywidualnej oceny lekarza orzecznika. Kwotę odszkodowania z NW możesz policzyć przez pomnożenie % uszczerbku na zdrowiu przez sumę na jaką jesteś ubezpieczony czyli 8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi