mixsu Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Miałem wypadek ile mam czasu by zgłosić szkodę z NNW są na to jakieś terminy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adono Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 witam z doświadczenia wiem, że takie sprawy warto zgłaszać od razu po zakończeniu leczenia. Wtedy łatwiej udowodnić uszczerbek na zdrowiu przed komisją lekarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blabus Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 zależy czy wypłata jest na podstawie tabeli czy na podstawie orzeczenia wydanego przez komisję lekarską, czyli zależy od wariantu podpisanej umowy ub. jeśli na podstawie tabeli - można zgłaszać wypadek także jak się jest w trakcie leczenia, ponieważ nie jest się kierowanym na komisjęjeśli na podstawie orzeczenia komisji lekarskiej - najlepiej po zakończeniu leczenia, choć można i wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi