bankmen1 Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 pytanie? miałem kolizje auto było zaparkowane kierowca uderzył w nie długo trwało ustalenie sprawcy przez policje ja nie naprawiłem samochodu bo nie miałem za co, auto sprzedałem po zaniżonej cenie,ale zrobiłem kosztorys napraw,teraz policja ustaliła sprawce czy uzyskam pieniądze te z wartosci kosztorysu i o jakie jeszcze pieniądze moge sie od nich ubiegac, auto sprzedałem po zaniżonej cenie bo moj ubezpieczyciel nie poczuwał sie do pokrycia kosztów rzeczoznawca z mojej firmy był i oszacował szkode nie podając jej wartości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikosz Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 masz prawo znać dokumentację szkody, wyślij pismo do ubezpieczyciela Oc o kosztorysy. nie za bardzo rozumiem sens twojej wypowiedzi, opisz może to wszystko jaśniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankmen1 Posted June 15, 2008 Author Share Posted June 15, 2008 chodzi o to ze sprawca sie znalazł,a wczesniej policja nie mogła go ustalic, ja do tego czasu nie otrzymałem zadnych pieniedzy, a samochód sprzedałem, czy mimo tego otrzymam odszkodowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts