monis145 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 4 dni temu bardzo sie przewrocialm.Bardzo mnie bolalo w kolanie ,myslalam ze to zlamanie Na drugi dzien poszlam do lekarza i okazalo sie ze to naderwanie sciegna i ze nie potrzebne jest zakladanie gipsu.Czy moge ubiegac sie od szkoly o odszodowanie??Prosze o szybko odpowiedz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adono Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 tak oczywiście możesz ubiegać sie o odszkodowanie z Twojego ubezpieczenia NW. Powinnaś udać się na komisję lekarską, która oceni Twój uszczerbek, a następnie zostanie Ci przyznane jakieś odszkodowanie jego suma nie będzie jednak zbyt wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbara500 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 też nie sądzę żeby to była duża kwota. ja za mocno uszkodzony nos (widoczna blizna po kilku szwach) dostałam 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi