missia Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 ponad tydzien temu jadac z mezem jako pasazer samochodem mialam mala stluczke nie z naszej winy.Udezylam lekko glowa w szybe przez co do dzis mnie boli,nie moge spac,bola mnie oczy,lzawia.Nie bylam jeszcze u lekarza,myslalam ze to nic powaznego ale chyba jak najszybciej to zrobie.Mam pytanie czy nalezy mi sie odszkodowanie?Jesli tak to w jakiej wysokosci i co jesli badania nic nie wykarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adono Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Czy na miejscu wypadku była policja? Jeśli tak to czy masz numer polisy sprawcy? Możesz starać sie o odszkodowanie z polisy OC sprawcy wypadku, powinnaś udać się jak najszybciej na badania lekarskie i zgromadzić dowody na doznane obrażenia i ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaga Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Jeżeli wykupione było NW samochodu , również możesz starać się o odszkodowanie po zakończonym leczeniu, no i oczywiście z OC sprawcy, przedkładając koszty leczenia, które ubezpieczalnia zwróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi