Kazanek777777 Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Dzień dobry , 9 sierpnia 2024 roku miałem wypadek w pracy , kolega najechał mi nogę wózkiem widłowym. Oczywiście został spisany protokół wypadkowy który został przekazany do działu BHP. Wypadek został uznany bez żadnych problemów. Ja wylądowałem w szpitalu , od razu zrobiono mi tomograf komputerowy itd. wiadomo było złamanie śródstopia , rany bardzo głębokie , opuchlizna itd. Dziś odbyła się kontrola lekarska w dniu 5.11.2024 roku i lekarz stwierdził że mogę wracać 11.11.2024 roku do pracy. Nadal trwa rehabilitacja , stopa wraz z kostkami jeszcze puchnie , pozostaną bardzo duże blizny , ubytki skórne i jest całkowity brak czucia w udzie . Wypadek miał miejsce w Niemczech gdzie pracuje na stałe od 4 lat i umowę mam niemiecka na czas nieokreślony. Proszę mi powiedzieć mogę się starać o odszkodowanie po zakończeniu rehabilitacji? Mam ubezpieczenie prywatne wypadkowe które opłacam 1,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi