zenith19 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Podczas meczu ligowego zostałem uderzony łokciem i straciłem połowe zęba (jedynka). Wszytsko zostało spisane w protokole. Co mam teraz robić?? Wypadek zdarzył sei w sobote, wiec najwczesniej w poniedziałek chce isc do stomatologa na obdukcje. I teraz pytanie czy takie cos wystarczy? czy moge juz zaczac leczenie??? nie wyobrazam sobie abym musiał czakać z tym aż do komisji. Dodam ze mam 20 lat, jestem ubezpieczony w klubie, w szkole, oraz pracuje(umowa zlecenie). czy moge ubiegać się o 3 odszkodowania???? Na ile % moge liczyć?prosze o pomocz góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
April Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 witam z tego co się orientuje możesz starać się o odszkodowanie tylko z ubezpieczenia NW. Ponieważ takie wydarzenie będzie na pewno uznane za nieszczęśliwy wypadek. Aby zgłosić szkodę do ubezpieczalni będziesz potrzebować protokołu z meczu i zaświadczenia od stomatologa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi