Jump to content
Forum Odszkodowania

odmowa zus-u

alakali
 Share

Recommended Posts

Ewania do Ciebie kieruję pytanie,jak odwołać się do zus-u z przyczyn braku uznania wypadku przy pracy z braku przyczyn zewnętrznych. Na powiadomieniu nic nie pisał o możliwości i terminie odwołania. Doczytałam się ,że potnięcie może być przyczyną wypadku

przy pracy tym bardziej, że było to w godz.pracy i nastąpiło uszkodzenie ciała/złamanie nogi/.Doradż coś proszę.Szczegóły opisałam w poprzednich postach.

pozdrawiam. alakali

alakali wrote:
Ewania do Ciebie kieruję pytanie,jak odwołać się do zus-u z przyczyn braku uznania wypadku przy pracy z braku przyczyn zewnętrznych. Na powiadomieniu nic nie pisał o możliwości i terminie odwołania. Doczytałam się ,że potnięcie może być przyczyną wypadku
przy pracy tym bardziej, że było to w godz.pracy i nastąpiło uszkodzenie ciała/złamanie nogi/.Doradż coś proszę.Szczegóły opisałam w poprzednich postach.
pozdrawiam. alakali
szczegóły opisałam w poście e-jednorog.

• 3 weeks later...
Przykro mi, ale nie bylo mnie prawie caly miesiac. Odpisalam Ci dzisiaj tam. Napisz co dalej slychac w tej sprawie? Odwolac powinnas sie do ZUS.

Ewania, mam potwierdzenie z Zus-u co prawda telefoniczne ale zawsze,że uznali mój przypadek za wypadek przy pracy.Powiedzieli,że wyrównają chorobowe do 100%. Bardzo dziękuję za pomoc. :D:D:D:D:D:D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...