jadzja28 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam.W 2004 mialem wypadek samochodowy. Kierowca wymusil pierszenstwo uderzajac moj samochod z prawej strony po czym wyprowadzenie mnie na czolowke z drugim pojazden na przeciwny pas ruchu.Strasznie ucierpiala moja szyja z tym ze po rocznej rehabilitacji bol ustapil a pojawily sie-klucia w glowie,zawroty glowy,uciski twarzy z tym ze te wszystkie objawy byl jeszcze do zniesienia. Od dwoch miesiecy pojawilo to sie ponownie z tym ze z podwojnym nasileniem.Odczowac zaczynam bole kregoslupa w odcinku ledzwiowy,cierpnie mi lewa noga jak i rowniez lewa reka,uciski twarzy,przy zamykaniu oczow odczowam cieplo w srodku(uczucie podobne jak przy goraczce),pulsowanie oczu i skroni,zawroty glowy,czasami trudnosci z koncentracja..Jest to nie tylko bol fizyczny ale takze psychiczny.Na uciski twarzy pomaga mi czapka lub tez chusta ktora nosze juz codziennie.Prosze poradzcie co mam robic?Moze ktos z Was ma podobne objawy po wypadku(uraze szyi lub kregoslupa).Dziekuje bardzoRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wcpik Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 czy próbowałaś robić tomografię głowy? zgłoś się czym prędzej do lekarza i zażądaj skierowania na rezonans magnetyczny lub tomografie, takich objawów nie można lekceważyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi