ruten27 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam.Mam pytanie co do ważności terminu odszkodowania.Pod koniec roku 2006 grudzień,przewróciłem sie na oblodzonym chodnik przed blokiem i doznałem zerwania ściengien(przyczep rzepkowy).Odszkodowanie z ubezpieczenia dostałem tylko moje ale do tej pory nie doczekałem sie odszkodowania z od spódzielni.Jestem ubezpieczony w PZU i tak samo spódzielnia.Jak ubezpieczalnia(PZU) dłógo może rozpatrywać taka sprawe??DZIEKUJE I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 jeżeli złożyłeś pismo i Ci nie odpowiedzieli to znaczy że zwlekają albo pisma nie dostali. Twoje roszczenie ważne jest 3 lata od momentu pojawienia się szkody.dowiedz się czy odebrali pismo od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi