Tomeks1260 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam. Dziś miałem wypadek samochodowy. Od tyłu wjechalo na mnie auto. Uderzając w hak wgiął zderzak. Klapa bagarznika sie nie podnosi(kombi).zadzwoniliśmy na policje. Po przyjechaniu spisała okoliczności zdarzenia, dała mandat osobie winnej i w sprawie odszkodowania kazała sporzadzic pismo oraz spisać dane własciciela pojazdu po czym jechać do Ling4(ponieważ tam jest ubezpieczony sprawca wypadku). (podczas spisywania przezemnie danych danej osoby policja odjechała.;/)Czy wystarczą mi dokładne dane (mówie to o danych spisanych z prawojazd oraz z książeczki ubezpieczeniowej-są tam dane zarówno posiaacza pojazdu jak i samego pojazdu), opis sytuacji+ niewielki rysunek do ubiegania sie o ubepieczenie ?Policja spisala wszystko ale czy to wystarczy ? Nie powinienem zadać od sprawcy choćby podpisu.Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 jeżeli była policja postaraj się o notatkę, taka dokumentacja powinna wystarczyć aby przekazać ubezpieczalni do rozpatrzeniasprawca przyzna łs ię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi