michalb90 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam wszystkich!! A więc tak w listopadzie w wypadku samochodowym zginął mój Tata. Prokuratora umorzyła śledztwo ponieważ winna prawdopodobnie miała układy....czy w takiej sytuaji należy sie odszkodowanie mojej rodzinie?? Zostaliśmy sami z mama i siostrą. Tata tylko pracował i nasza sytuacja finansowa nie jest najlepsza. Proszę o odpowiedzi. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Campter.pl Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witaj,przede wszystkim należy przejrzeć dokumenty. Umorzenie sprawy karnej nie jest równoznaczne z brakiem winnych. Czy sprawca przyznał się do wypadku przed policją?Jesteś w posiadaniu protokołu wypadkowego z miejsca wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb90 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 a wiec tak...biegły uznał ze winny był mój tata...a wypadek był spowodowany tym ze na skrzyzowaniu kobieta wjechala na pas mojego Taty on chcac uniknac zderzenia odbił na przeciwny pas i wjechal pod kamaza...są świadkowie ze ta kobieta wyjechala...ale kobieta ta pracuje w policji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb90 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 mam wszystkie dokumenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 moim zdaniem ta sprawa może się skończyć jedynie w sądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi