mitsumi140 Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Nabawiłem się kontuzji w wrześniu. Leczyłem się sam przez 3miesiące, ale nicnie pomagało, więc się zgłosiłem do chirurga miałem artroskopię itd. Złożyłemwniosek do PZU o odszkodowanie z datą kontuzji z września i datą rozpoczęcialeczenia w listopadzie. Dostałem pismo odmowne, które było uzasadnione brakiemdokumentacji z tych 3miesięcy. Zadzwoniłem do PZU i powiedzieli mi że jeżelidostarczę odpowiednie UZASADNIENIE to sprawa będzie jeszcze raz rozpatrzona.Moje pytanie: jak ma wyglądać takie uzasadnienie?i czy ktoś z was się spotkałz taką sytuacją, jeżeli tak to PROSZĘ O POMOC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wcpik Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 uzasadnienie = argumenty, napisz że leczyłeś się prywatnie i nie jesteś w stanie zdobyć dokumentacji.chodzi o odszkodowanie z NW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsumi140 Posted June 20, 2008 Author Share Posted June 20, 2008 wcpik wrote:uzasadnienie = argumenty, napisz że leczyłeś się prywatnie i nie jesteś w stanie zdobyć dokumentacji.chodzi o odszkodowanie z NW?Tak, Szkolne PZU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts