mmmoniaa Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 w kwietniu miałam wypadek.ogolnie ciezkie obrazenia min złamanie 5 kosci w miednicy. za jakiś miesiac(to bedzie już trzy po wypadku)mam stanac przed komisja lekarska .ubiegam sie o odszkodowanie z oc samochodu.ale wtedy prawdopodobnie bede już chodzic.(po wypadku lezałam 8tyg,a teraz juz powoli staje na nogi)czy procent utraty zdrowia bedzie orzekany na podstawie mojego stanu z dnia komisji?czy na podstawie mojego stanu po wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 zadałaś podobne pytanir co jasnaapoczytaj:http://www.odzyskaj.info/viewtopic.php?id=1449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi