leonidas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam! Mam Volkswagena Passata, 2003, stan bardzo dobry, wojwewództwo mazowieckie.Słyszałem o tanich ubezpieczeniach OC w mbanku, firma się nazywa jakoś na B.Czy ktoś z was jest tam ubepzieczony, czy warto tam się ubezpieczyć i czy niema problemów z wypłatą odszkodowań?Kto jest właścicielem tej firmy?pozdrawiamJurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b26 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Polecam strone allianzdirect.pl. Ja ubezpieczylem tam samochód. Samochode "młode" wychodza tanio ( tak przy najmniej bylo w moim przypadku). Jest to strona firmy allianz. Jak z wypłata odszkodowan to nie wiem- mam nadzieję, że nie bedę musiał sie dowiadywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi