dawid66 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Na rynku pojawia sie coraz więcej firm z branży odszkodowań. Większość z nich to mikro firemki składające się z 2-3 osób, bez żadnego doświadczenia, dlatego przy wyborze właściwej bardzo ważne jest parę elementów, ponieważ chodzi tu o Państwa pieniądze! Przede wszystkim należy sprawdzić, jakie dana firma ma doświadczenie na rynku (jak długo działa), ilu ma prawników, którzy zajmują sie prowadzeniem spraw. Ważne jest też sprawdzenie czy osoby, które będą prowadziły Waszą sprawę są prawnikami. Coraz częściej spotykamy się z sytuacją, iż tego typu działalnością zajmują się osoby bez przygotowania prawnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdfsf Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ale nas oświeciłeś ja piernicze bez takiej wiedzy jakiej przekazujesz naprawdę było by ciezko smieszne argumenty poruszasz ilość osób o niczym nie świadczy doświadczenia to i owszem ilość prawników też nie ma nic do rzeczy ważan jest jakość pracy przez nich wykonywanej śmieszny człowiczek jesteś z jakiegoś pewnie Centrum odszkodowań co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel82 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Po powyzszej wypowiedzi doskonale widac, jakie Panstwa forum jest "niezalezne" , widac, ze jestescie jedna z firemek , które próbuja za wszelka cena zaistniec , smieszne jest, ze myslicie, ze nikt tego nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia_oli Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A jak przyjdzie co do czego, to dalej nie wiadomo do kogo się zwrócić.Ja mam juz dość, każdy mówi ładnie, ale wszystkie papierki to ja mam zrobić.I tak naprawdę to niedługo będzie 3 lata, a ja dalej stoję w miejscu.Właściwie to czy ktoś moze mi podać firmę, która konkretnie powie mi, ile mogę oczekiwać i ile z tego będzie dla tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi