nie_DAS Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Poprosze o opinie innych na temat dzialalnosci firmy DAS. Moje doswiadczenia z DAS sa makabryczne. Szkoda 700zł za rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lippiec Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Witaj , A jakie że tak z ciekawości spytam masz doświadczenia , ja z DASspotykam się wyłącznie patrząc na co poniektóre samochody z tą ich naklejką . Ale informacji o ichdziałalności jako takiej nie mam ani złych ani dobrych. Choć faktycznie ubezpieczenia od chroniące od ubezpieczenia jesttroszkę paranoiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypiorek Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Chętnie też podepnę się pod temat, ubezpieczenie mam ale nie bardzo wiem jak z niego korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie_DAS Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 W moim przypadku DAS wyslal pismo do TU wzywajace do wypłaty odszkodowania i udzielenia odpowiedzi w ciagu 14 dni.Niestety TU zignorowalo to wezanie i DAS NIC WIECEJ NIE ZROBIL.Po wyplacie odszkodowania poprosilem DAS o wystapienie o odsetki za zwloke od TU.Odpowiedz byla zalamujaca:DAS wyrazil zadowolenie ze otrzymalem odszkodowanie!!! O odsetki nie bedzie wnosil bo sprawa pewnie skonczylaby sie w sadzie a koszty sa w dysproporcji do wielkosci odsetek.(odsetki za 30 dni od kwoty okolo 56000zł) Dla zainteresowanych moge podeslac pismo z DAS (rewelacja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uerfas Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 No nieźle to załatwili ehh czyli ten Das to pic na wodę fotmontaz ... Pamietam jak mi jeden agent ktory chcial mi to sprzedać swego czasu tłumaczył że w Dasie odstraszająco działa naklejka tzn. jak likwidator ogląda autko to gdy zobaczy naklejkę nie będzie robił wałków teraz widać że to cała moc Das'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydz6666 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jeżeli ktoś ma problemy z das i uświadomił sobie że w pojedynkę sam nic nie wskóra to proponuję abyśmy się zjednoczyli. zarejestrujmy stowazyszenie naciąganych przez das i spróbujmy podziałać razem. utwórzmy stronę internetową , zainteresujmy prasę itd. praktyki stosowane przez das z pewnościa do etycznych nie należą więc je zaskarżmy! ....piszcie na - rydz6666 a wp.pl - wspólnie możemy więcej !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi