joga22 Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Witam mam takie pytanie czy firma ubezpieczeniowa poza odszkodowaniem za uszczerbek na zdrowiu powinna doliczyc koszty poniesione za zakup stablizatora na staw skokowy który przypisał lekarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riaa Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jeżeli chodzi o odszkodowanie z polisy OC sprawcy wypadu to powinno ono uwzględnić wszystkie koszty związane z leczeniem urazu. Zakup stabilizatora można jak najbardziej wliczyć do takich kosztów, więc ubezpieczalnia powinna zwrócić Ci jego równowartość. Musisz jednak przedstawić im oryginał faktury (lub rachunku) za zakup tego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga22 Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 mam wszytskie faktury a ubezpieczenie pochodzi z uczelni , studiuje na awfi-e i wypadek odbył sie na zajęciach . Cała sprawa jest teraz w trakcie załatwiania i Pan z BHP powiedział ze takich kosztów oni nie ponoszą co dla mnie jest dziwne dlatego chciałam sie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 A gdzie studiujesz na AWF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joga22 Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 a to ma znaczenie w pytaniu ? w gdansku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jeśli możesz znaleźć dla mnie troszeczkę czasu to napisz do mnie na trybala@o2.pl! Mam kilka pytań bo sam sie wybieram na AWF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi