joga22 Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Witam mam takie pytanie czy firma ubezpieczeniowa poza odszkodowaniem za uszczerbek na zdrowiu powinna doliczyc koszty poniesione za zakup stablizatora na staw skokowy który przypisał lekarz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riaa Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Jeżeli chodzi o odszkodowanie z polisy OC sprawcy wypadu to powinno ono uwzględnić wszystkie koszty związane z leczeniem urazu. Zakup stabilizatora można jak najbardziej wliczyć do takich kosztów, więc ubezpieczalnia powinna zwrócić Ci jego równowartość. Musisz jednak przedstawić im oryginał faktury (lub rachunku) za zakup tego sprzętu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joga22 Posted July 11, 2008 Author Share Posted July 11, 2008 mam wszytskie faktury a ubezpieczenie pochodzi z uczelni , studiuje na awfi-e i wypadek odbył sie na zajęciach . Cała sprawa jest teraz w trakcie załatwiania i Pan z BHP powiedział ze takich kosztów oni nie ponoszą co dla mnie jest dziwne dlatego chciałam sie poradzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trybek Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 A gdzie studiujesz na AWF? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joga22 Posted July 11, 2008 Author Share Posted July 11, 2008 a to ma znaczenie w pytaniu ? w gdansku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trybek Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Jeśli możesz znaleźć dla mnie troszeczkę czasu to napisz do mnie na trybala@o2.pl! Mam kilka pytań bo sam sie wybieram na AWF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts