Haber Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Złamałem noge dokładnie:złamanie z przemieszczeniem goleni lewej.Wsadzili mi noge w gips na 6 tygodni bez drutów itp.Mam pytanie ile będe chodził o kulach i ile będzie trwała rehabilitacja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Haber wrote:Złamałem noge dokładnie:złamanie z przemieszczeniem goleni lewej.Wsadzili mi noge w gips na 6 tygodni bez drutów itp.Mam pytanie ile będe chodził o kulach i ile będzie trwała rehabilitacja ??zalezy jak kosc bedzie sie zrastac oraz czy bedzie rehabitacja.Ja zlamalem kosc poudzia mam gwozdz srodszpikowy Chodzilem o kulach bez obciazania nogi dwa miesiace pozniej pozzniej zaczelem obcizac do prawie trzech miesiecy zaczelem chodzi o kuli jednej TEraz obecniej kolo domku chodze bez kul.Wiec zalezy jaka decyzja bedzie lekarza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivy Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Haber wrote:Złamałem noge dokładnie:złamanie z przemieszczeniem goleni lewej.Wsadzili mi noge w gips na 6 tygodni bez drutów itp.Mam pytanie ile będe chodził o kulach i ile będzie trwała rehabilitacja ??piszczel czy strzalka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi