Haber Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Złamałem noge dokładnie:złamanie z przemieszczeniem goleni lewej.Wsadzili mi noge w gips na 6 tygodni bez drutów itp.Mam pytanie ile będe chodził o kulach i ile będzie trwała rehabilitacja ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł1661348179 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Haber wrote:Złamałem noge dokładnie:złamanie z przemieszczeniem goleni lewej.Wsadzili mi noge w gips na 6 tygodni bez drutów itp.Mam pytanie ile będe chodził o kulach i ile będzie trwała rehabilitacja ??zalezy jak kosc bedzie sie zrastac oraz czy bedzie rehabitacja.Ja zlamalem kosc poudzia mam gwozdz srodszpikowy Chodzilem o kulach bez obciazania nogi dwa miesiace pozniej pozzniej zaczelem obcizac do prawie trzech miesiecy zaczelem chodzi o kuli jednej TEraz obecniej kolo domku chodze bez kul.Wiec zalezy jaka decyzja bedzie lekarza Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivy Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Haber wrote:Złamałem noge dokładnie:złamanie z przemieszczeniem goleni lewej.Wsadzili mi noge w gips na 6 tygodni bez drutów itp.Mam pytanie ile będe chodził o kulach i ile będzie trwała rehabilitacja ??piszczel czy strzalka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts