janekwara Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 witam sytuacja wyglada tak. na parkingu przed sklepem zatrzymał sie obok mnie koles i wysadajac wiatr wyrwał mu drzwi z reki które uderzyły w moje. do klepania i szpachlowanie. w moim aucie był tylko tata.. który to widział... koles poszedł do sklepu.w miedzy czasie ja wróciłem. zadzwoniłem na policje i po syna. kiedy syn przyjechał - zaproponowal zeby sie dogadac, spisac dane i oświadczenie. koles napisał nam oswiadczenie ze to jego wina, potem skserowalismy w sklepie polise i dowód....na policje nie czekalismy i sie rozjechalismy no i teraz dupa... okazuje sie ze nie zabrałem tego oświadczenia od niego...czy mam szanse na odszkodowanie czy mi sie koles wymknie? jakich sztyuczek może próbować i jak je obejść? dzieki z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 spróbuj po ludzku - zadzwoń do niego lub podjedź niech Ci napisze jeszcze raz. Jak się wypnie, jedź na policję, że koleś uciekł, a spisałeś sobie dane. I już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi