bartekzabi Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 witampodczas pobytu na wakacjach załamałem śródstopie przy 4 palcu. gips miałem 4 tygodnie.gips zdjeli mi 1,5tyg temu, a noga cały czas boli, krzywo ją stawiam i kuleje.mam prosbę- czy ktoś mógłbymi powiedzieć jak moge we własnym zakrasie "zrehabilitować" nogę zeby nie bolała no i zebym stawiał ją normalnie (taraz idzie mi lekko na zewnątrz)? nie wiem co robić, lekarz nie kazał chodzić na rehabilitacje, byłem u niego a on- poradzisz sobie. jakoś właśnie nie mogę bo przez ten czas noga boli jak na niej staje, a jak staje to krzywo tak jak pisałem wyżej. czy ktoś mi może doradzić, bede bardzo wdzięczny pozdrawiambartekzabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polamaniecc Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 najlepiej idź do jakiegoś dobrego rehabilitanta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi