iwonaa24 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 witam rok temu wraz z moim chlopakiem mialam wypadek samoochodem w wyniku czego milam polamana noge. W tym czasie mial on nie pelne prawo jazdy i ztego powodu ubezpieczenie nie wyplacilo mi odszkodowania. moglam je roszczyc od mojego chlopaka jednak wiadomo wspolne plany na przyszlosc i zrzekałam sie tego. Jednak zmienialm zdanie bo ostatnio mnie pobil wiec chcialabym dostac co mi sie nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypadekanglia.pl Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Witam,z Pani wypowiedzi wnioskuję, iż jak najbardziej ma Pani prawo dochodzić odszkodowania od sprawcy szkody (z OC pojazdu, którym Pani jechała).Jeżeli jest Pani zainteresowaną naszą pomocą proszę o kontakt.Dochodzenie roszczeń w Anglii nie wiąże się z pobieraniem od poszkodowanego jakichkolwiek opłat lub prowizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwonaa24 Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 cdziekuje za odpowiedz czy wy macie jakies przedstawicielstwo w Angli bo na stronce znalazlam tylko kontakt do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi