iwonaa24 Posted September 7, 2008 Share Posted September 7, 2008 witam rok temu wraz z moim chlopakiem mialam wypadek samoochodem w wyniku czego milam polamana noge. W tym czasie mial on nie pelne prawo jazdy i ztego powodu ubezpieczenie nie wyplacilo mi odszkodowania. moglam je roszczyc od mojego chlopaka jednak wiadomo wspolne plany na przyszlosc i zrzekałam sie tego. Jednak zmienialm zdanie bo ostatnio mnie pobil wiec chcialabym dostac co mi sie nalezy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wypadekanglia.pl Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Witam,z Pani wypowiedzi wnioskuję, iż jak najbardziej ma Pani prawo dochodzić odszkodowania od sprawcy szkody (z OC pojazdu, którym Pani jechała).Jeżeli jest Pani zainteresowaną naszą pomocą proszę o kontakt.Dochodzenie roszczeń w Anglii nie wiąże się z pobieraniem od poszkodowanego jakichkolwiek opłat lub prowizji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwonaa24 Posted September 9, 2008 Author Share Posted September 9, 2008 cdziekuje za odpowiedz czy wy macie jakies przedstawicielstwo w Angli bo na stronce znalazlam tylko kontakt do Polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now