sebastian_psiuk Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Witam! Mam problem HDI odmówiło mi odszkodowania za rozbity błotnik bo sprawcą był pasażer który wychodzil z auta. Stwierdzili ze to osoba trzecia i nie wypłacą. Pomocy! Jak mam dochodzić swoich praw? Mam jeszcze trochę czasu na odwołanie się od tej decyzji więc to trochę pilne. Jak macie jakies pomysły to chętnie je usłyszę. )) pozdrawiamSeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonday Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 no to chyba od tego chroni AC, od działań osób trzecich:) co dokładnie napisali w odmowie, jakie argumenty podali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubezpieczona Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Byc może odmowa opierała się na tym, że owa "osoba trzecia" posiada wspólnotę majątkową z Tobą bądź są to małoletnie dzieci, których jesteś prawnym opiekunem - jest to wyłączenie odpowiedzialności w większości AC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now