nakanos Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Witam Dziękuję za odpowiedz na mój poprzedni post.Teraz troszke na inny temat.Z góry przepraszam ,że nie na temat odszkodowań ale problemów ciag dalszyZgodnie z tym co napisałem w poprzednim poście przebywam na zwolnieniu lekarskimZwolnienie skończyło sie w środę i dostałem następne na 10 dniW czwartek poszedłem do pracy poinformowac kierownika o tym ,iz mam zwolnienie na nastepnych 10 dni - nie zastałem go w pracy ani tez jego zastepcy.Przekazałem zatem kumplowi aby poinformował kierownika o tym ,że kontynuje zwolnienie lekarskie co zreszta uczynił tego samego dnia.Ja zas poszedłem do mojej rachmistrzyni i przedstawiłem jej zwolnienie.Według mnie wszystko ok odbyło się regulaminowo lecz dla mojego kierownika nie który odwiedził mnie w domu przekazujac informacje o złamaniu zasad informowania o mej absencji i ,że oddał mnie do dyspozycji kadr i co za tym idzie do zwolnienia.Dla mnie to smiech i paranoja.Jak to jest naprawde nie wystarczy ,że dostarczyłem do mego pracodawcy zwolnienie lekarskie i czy musiałem tez poinformowac o tym mego kierownika co tez zamierzałem uczynić ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Wystarczy, ze dostarczyles zwolnienie pracodawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi