ufopower Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 witam jakis ponad miesiac temu mialem wypadek wjechalem w koleine i wyzcilo mnie z drogi na drzewo w wyniku czego samochud zostal znisczony doszczetnie doznalem znacznych obrazen (wieloodlamowo zlamane 3 kregi,obojczyk operowany,złamana przegroda zatokowa ,20 szwów) liczne blizny twarzy NW mam na 12000 pln w szpitalu lezalem w sumie 18 dni czy te 12000tys to kwota na wypadek mojej śmierci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonday Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 tak jak napisałem temu Panu:http://www.odzyskaj.info/viewtopic.php?pid=13154#p13154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufopower Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Dwa dni temu bylem na komisji z pzu lekarz orzecznik zachowywal sie jak porucznik z gestapo po badaniu spytalem go o procent uszczerbka jaki doznalem lecz zadnej odpowiedzi nie otrzymalem wie ktos moze czy pzu mnie powiadomi o tym czy poprostu mi dr. gestapo tak wogle mugl postapic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro Bono Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Takie są realia komisji lekarskich. Przepisy dają jednak możliwośc zapoznania się z aktami szkody, sporządzenie kopii lub odpisów, tak więc warto skorzystac i ustalic, jak szkodę oszacował lekarz. Stawka procentowa uszczerbku na zdrowiu pojawi się też zapewne w decyzji ubezpieczyciela przedstawiającej stanowisko co do sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi