Jump to content
Forum Odszkodowania

wjazd w koleinę i uderzenie w drzewo

ufopower
 Share

Recommended Posts

witam jakis ponad miesiac temu mialem wypadek wjechalem w koleine i wyzcilo mnie z drogi na drzewo w wyniku czego samochud zostal znisczony doszczetnie doznalem znacznych obrazen (wieloodlamowo zlamane 3 kregi,obojczyk operowany,złamana przegroda zatokowa ,20 szwów) liczne blizny twarzy NW mam na 12000 pln w szpitalu lezalem w sumie 18 dni czy te 12000tys to kwota na wypadek mojej śmierci???

• 5 months later...
Dwa dni temu bylem na komisji z pzu lekarz orzecznik zachowywal sie jak porucznik z gestapo po badaniu spytalem go o procent uszczerbka jaki doznalem lecz zadnej odpowiedzi nie otrzymalem wie ktos moze czy pzu mnie powiadomi o tym czy poprostu mi dr. gestapo tak wogle mugl postapic???

Takie są realia komisji lekarskich. Przepisy dają jednak możliwośc zapoznania się z aktami szkody, sporządzenie kopii lub odpisów, tak więc warto skorzystac i ustalic, jak szkodę oszacował lekarz. Stawka procentowa uszczerbku na zdrowiu pojawi się też zapewne w decyzji ubezpieczyciela przedstawiającej stanowisko co do sprawy.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...