WitekD Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam, mam pytanie dot. NW w PZU, nieco ponad rok temu byłem na komisji lekarskiej po wypadku samochodowym w którym złamałem nogę. Na komisji określono mój stan leczenia jako niezakończony i w związku z tym przyznano mi jedynie zaliczkę, tu chciałbym zapytać, czy teraz, już po skończeniu leczenia muszę jeszcze raz od nowa składać wniosek o odszkodowanie, czy jest ku temu jakaś inna procedura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 teraz już Twoja sprawa jest w rozpatrzaniu, zgłoś się ponownie do PZU z numerem już rozpatrywanej szkody i powiedz że zakończyłeś leczenie.a kto spowodował wypadek? próbowałeś dochodzić odszkodowania z polisy OC sprawcy czy sam byłeś sprawcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WitekD Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Dzięki. Sprawcą i jedynym poszkodowanym byłem ja - bliższe spotkanie z drzewem na oblodzonej jezdni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WitekD Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 A miałbym jeszcze jedno bardziej prozaiczne pytanie - jeśli zaliczka wynosiła 800 zł to jaka orientacyjnie mogłaby być cała kwota odszkodowania przy uwzględnieniu, że nie ma większych powikłań po złamaniu? Jeśli wie ktoś, chętnie się dowiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blabus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 takie pytania mnie zawsze rozwalają każdy przypadek jest inny i nikt nie jest w stanie udzielić jakiejkolwiek odpowiedzi bez analizy dokumentacji medycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WitekD Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dlatego napisałem "orientacyjnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi