Bartix65 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam!Mam problem na w-f przewróciłem się i skręciłem kolano(Nie mam w gipsie)Czy nalezy mi sie jakies odszkodowanie za takie cos???Jak tak to ile??Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witajpowinnaś zgłosić wypadek wychowawcy lub dyrektorowi, na pewno masz ubezpieczenie w szkole, więc z niego należy Ci się odszkodowanie, ale nie będzie to wielka kwotapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartix65 Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 A wiesz może jak to bedzie kwota bo w pitąek jade na kontrole jak sie pogorszy gips! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 niestety nie dysponuje takimi informacjami, Firma Campter także nie zajmuje się sprawami tego typupozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzizak3 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam! Skręciłem w poniedziałek w szkole kolano, pojechałem na ostry dyżur i lekarz stwierdził naciągnięcie więzadła pobocznego piszczelowego i prawdopodobieństwo uszkodzenia łąkotki. Zdjęcie RTG nie wykazało zmian. Ubezpieczony jestem w szkole wiadomo - to jest chyba PZU, ale nie wiem na jaką kwotę (myślę, że na +- 10 000 zł, bo tak w szkołach chyba ubezpieczają). Ile mogę dostać tak mniej więcej procent uszczerbku na zdrowiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olgaa Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 jeszcze nie wiadomo czy w ogole dostaniesz;/ ale walcz o swoje.moja znajoma dostala za podobny przypadek 2% -czyli ok 200-300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 GabiPBB wrote: Jestem ubezpieczona w PZU i miesiąc temu miałam wypadek na rowerze w wyniku, którego skręciłam kolano i naderwałam scięgna i wiązadła. Wiem, że nikt nie udzieli mi precyzyjnej informacji bo wiele czynników wpływa na to jaki komisja orzeknie procent uszczerbku na zdrowiu ale może ktoś z Was miał podobny uraz i mógłby mi powiedzieć na ile procent go "wycenili" Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek15 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 keri wrote: GabiPBB wrote: Jestem ubezpieczona w PZU i miesiąc temu miałam wypadek na rowerze w wyniku, którego skręciłam kolano i naderwałam scięgna i wiązadła. Wiem, że nikt nie udzieli mi precyzyjnej informacji bo wiele czynników wpływa na to jaki komisja orzeknie procent uszczerbku na zdrowiu ale może ktoś z Was miał podobny uraz i mógłby mi powiedzieć na ile procent go "wycenili" Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Napisz dokładnie co lekarz napisał na Twojej karcie informacyjnej. Które więzadła są uszkodzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi