balynka Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Córka złamała kość prawego przedramienia (złamanie z przemieszczeniem), kość była nastawiana w znieczuleniu ogólnym .Ręka w gipsie unieruchomiona na 8 tygodni. Do zdarzenia doszło podczas jazdy na rolkach w dniu 18 kwietnia 2004 roku, czyli minęły już 3 lata...Czy jest jeszcze szansa na złożenie wniosku o odszkodowanie, czy już nie? Dziecko miało wtedy 7 lat. Jak w ogóle przyznawane są procenty dzieciom? Czas liczony jest od daty wypadku czy od daty zakończenia leczenia? Bardzo dziękuję ekspertom i wszystkim życzliwym ludziom za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asia Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Witam,Roszczenie jest przedawnione, oczywiście możesz złożyć wniosek o odszkodowanie, ale praktyczne szanse jego uzyskania są niewielkie.pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balynka Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 Dziękuję, trudno...Proszę jednak napisać ile czasu mam na złożenie wniosku od zdarzenia...W PZU raz dowiedziałam się, ze 2 lata, innym razem, że 3 lata...Tylko pani przy telefonie nie potrafiła mi powiedzieć czy czas liczymy od zdarzenia czy od zakończenia leczenia. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 przeawnione:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts